
Перці, фаршировані фруктами
Для істинного гурмана немає нічого приємнішого, ніж покуштувати черговий кулінарний шедевр. Вашій увазі перці, фаршировані фруктами. На перший погляд страва може здатися дещо дивною, а комбінація солодкого болгарського перцю і стиглих фруктів в м'ятному сиропі – не поєднуваною. Але спробувати його все-таки варто, адже смак фаршированих перців вельми оригінальний і пікантний. Мало хто знає, що за вмістом вітаміну С солодкі перці випереджають навіть цитрусові. А речовина капсаїцин, що входить до їх складу, пригнічує апетит і спалює зайві калорії. Щоб зробити закуску більш яскравою і ефектною, використовуйте червоний, жовтий і зелений сорти перців. Запікати можна як у духовці, так і в мультиварці.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Виноград
200 г
Яблуко Джонапринц 70+
100 г
Слива
300 г
М'ята 50г
100 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г
Перець Каппа солодкий
500 г
Груша
200 г
Етапи приготування
01
Яблука та груші вимити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Сливи вимити, видалити кісточки. Нарізати фрукти великими часточками. Виноград вимити. Змішати фрукти.
02
Перці вимити, обережно зрізати верхівку і видалити серцевину.Розподілити фруктову суміш по перцям.
03
М'яту вимити, обсушити й подрібнити. Зварити цукровий сироп, додати м'яту, перемішати і зняти з вогню.
04
Перці покласти у форму для запікання, полити м'ятним сиропом. Запікати 20 хв. при температурі 200°С.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)