
Вівсяні ботончики "Гранола"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
180 г
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
150 г
Мед Літній Мед 750г
4 ст.л.
Пластівці вівсяні Козуб Продукт Найніжніші 300г
400 г
Апельсин
1 шт.
Родзинки
100 г
Спеція Кориця мелена
1 ч.л.
Етапи приготування
01
Духовку нагрійте до 190°C.
02
З апельсина зніміть цедру.
03
У великій каструлі розтопіть вершкове масло. Додайте цукор, мед, корицю і цедру апельсина, перемішайте.
04
Нагрівайте суміш на повільному вогні до повного розчинення цукру.
05
Зніміть каструлю з вогню і до отриманого сиропу всипте вівсяні пластівці і родзинки, все добре перемішайте.
06
Квадратну форму для випікання застеліть пергаментним папіром, змастіть її маслом і викладіть суміш для граноли. Рівномірно розподіліть суміш і утрамбуйте ложкою. Випікайте у розігрітій духовці 15-20 хвилин - до золотистого кольору, потім дайте остигнути і наріжте квадратиками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)