
Спагеті з м'ясними кульками в томатному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Фарш яловичий
500 г.
Часник
0,5 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Паста томатна Чумак 25% 300г
2 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Макарони Чумак Спагеті 400г
400 г.
Етапи приготування
01
Налити в каструлю воду, поставити на вогонь. (Золота пропорція для відварювання спагетті: 1000 мл. води/100 г. спагетті/10 г. солі).
02
Дрібно нарізати цибулю, змішати з фаршем, додати сіль і перець за смаком, вбити яйце, скачати кульки, обваляти кожну кульку в борошні.
03
Поставити сковороду на вогонь, налити масло, розігріти, трохи обсмажити фрикадельки з фаршу, після додати нарізані помідори, тушкувати.
04
Томатну пасту розвести з водою, додати в сковороду. Додати також спеції - сіль і перець, суміш італійських трав.
05
Спагеті відварити до готовності, злити воду, влити трохи олії, трохи посолити. При подачі подавати змішані спагеті з фрикадельками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)