
Сабджі з пряного буряка
Сабджі - овочева страва індійської кухні. Переклад слова "сабджі" з мови хінді - "овочі". В Індії в сабджі додають найрізноманітніші спеції. В особливій пошані - каррі. Запропонований варіант страви, звичайно, далекий від оригінальних рецептів індійської кухні. Головний інгредієнт цього рецепта - буряк. Треба відзначити, що цей овоч - дуже корисний, цілющий продукт. Звичний, непримітний буряк містить унікальний набір корисних для здоров'я речовин. Дуже важливо, що багато які з цих речовин незначно руйнуються при тепловій обробці. Буряк незамінний в раціоні людини ніяким іншим овочем. Смакова палітра буряка гармонійно доповнюється іншими інгредієнтами страви: фундуком, родзинками, корицею.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
1 шт.
Родзинки
50 г.
Фундук
30 г.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити буряк від шкірки і натерти на крупній тертці.
02
У каструлі розігріти олію. Коли закипить, додати корицю і через 10 секунд кинути подрібнені горіхи.
03
Почекати 15 секунд і додати до олії і горіхів буряк, обсмажувати протягом 1 хвилини.
04
Додати в каструлю з буряком трохи води, родзинки і тушкувати на середньому вогні до тих пір, поки буряк не стане м'яким. Потім відкрити кришку і випарувати всю вологу. Подавати сабджі теплим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)