
Запечена курка з травами, гарбузовим крем-брюле та овочами "Осіння рапсодія"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1,5 кг.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цибуля зелена пучок 100г
3 ст. л.
Часник
2 зубчика
Петрушка 70г
3 ст. л.
Цедра лимону Kotanyi 14г
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Сiк Смак березово-журавлинний 1л
100 мл.
Гарбуз Хоккайдо
650 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
200 мл.
Сир Dziugas Пармезан 40%
50-70 г.
Перець зелений фасований
2 шт.
Кабачок
2 шт.
Картопля молода
5-6 шт.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
щіпка
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Курку розрізати по грудинці. Змішати разом вершкове масло, зелену цибулю, часник, петрушку, цедру, сіль і перець. Акуратно розподілити суміш під курячою шкірою по всій курці. Нагріти оливкову олію на сковороді, покласти курку і обсмажити до золотистого кольору, близько 3-х хвилин з кожного боку. Обсмажену курку перекласти на деко.
02
Змішати разом оцет, цукор і журавлинний сік у невеликій каструльці. Поставити на середній вогонь і довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати глазур ще 15 хвилин, до стану сиропу. Духовку нагріти до 200°C градусів. Змастити курку розтопленим вершковим маслом і запікати 10 хвилин. Потім змастити глазур'ю і запікати ще 20-25 хвилин. Готову курку порізати на порційні шматки.
03
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, нарізати на шматочки і відварити або запекти в духовці. Готовий гарбуз подрібнити за допомогою блендера в пюре. Додати мускатний горіх, яйце, вершки, пармезан, посолити і поперчити за смаком. Перекласти гарбузове пюре у формочки для запікання, змащені маслом. Запікати 20 хвилин. Потім посипати зверху коричневим цукром і поставити на 1 хвилину під гриль.
04
Перець, кабачки і картоплю вимити, перець і картоплю почистити, нарізати овочі довільно. Покласти овочі на деко, скропити оливковою олією, посолити і поперчити. Запікати разом з крем-брюле з гарбуза.
05
Подавати курку з запеченими овочами та гарбузовим крем-брюле.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)