
Цибулевий флан по-французьки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст. л.
Картопля фасована
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3 шт.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
50 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
8 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Борошно 7 1кг
250 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сир твердий Грана Падано 32%
200 г.
Філе анчоусів Aspra в соняшниковій олії 80г
4 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і відварити цілим. Остудити і натерти на тертці.
02
Для тіста змішати борошно, картоплю і маргарин. Додати воду і швидко замісити тісто. Поставити в холодильник на 1 годину.
03
Цибулю очистити і нарізати кільцями. Розтопити маргарин, просмажити цибулю. Охолодити.
04
Натерти сир. Змастити форму для пирога маргарином. Розкачати тісто, викласти у форму, проткнути в декількох місцях виделкою. Поставити в холодильник на 15 хвилин.
05
Розігріти духовку до 200°C. Запікати оболонку для пирога 10 хвилин.
06
Збити яйця і молоко, додати сир. Приправити сіллю, перцем. З'єднати з цибулею. Вилити начинку в оболонку пирога. Розрізати філе анчоусів уздовж.
07
Оформити флан анчоусами і маслинами. Запікати 25 хвилин 150°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)