
Хрусткий засмажений тофу
Тофу – корисний, дієтичний натуральний продукт, що представляє собою соєвий сир, славиться гранично високим вмістом білка і з цієї позиції випереджає навіть м'ясо, рибу і курячі яйця. Не дарма його прозвали «м'ясом без кісток». А просочений соєвим соусом і обсмажений з пряними спеціями під хрусткою рум'яною скоринкою, він ще й неймовірно смачний. Така легка і ароматна закуска особливо повинна порадувати вегетаріанців і любителів вишуканої японської кухні. А все завдяки унікальній здатності тофу вбирати соки, смаки і аромати продуктів, з якими його готують. Сам по собі сир має нейтральний смак, але, тим не менш, він вважається одним з найпопулярніших делікатесів азіатської кухні.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тофу Агропрод
200 г
Соус соєвий Kaiseki 1л
50 мл
Приправа 7 Суміш перців мелена 20г
20 г
Часник
2 шт
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
10 г
Кмин Еко римський 15г
10 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл
Етапи приготування
01
Трохи притисніть тофу, щоб віджати зайву рідину.
02
Вилийте на тарілку соєвий соус і вмочіть у ньому тофу: залишайте його просочуватися по кілька хвилин з кожного боку.
03
Тим часом змішайте суміш перців, часниковий сік, перець чилі, кмин.
04
Коли тофу просочиться соусом, добре обсипте його спеціями з усіх боків.
05
Смажте в сковороді на великому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку.
06
Тофу повинен дуже добре обсмажитися, так що не бійтеся, що він підгорить.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)