
Андалузький салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Шинка Argal Йорк Сендвіч
100 г.
Ковбаса куряча копчена
100 г.
Язик яловичий
100 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
200 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
50 г.
Часник
1 шт.
Морква
1 шт.
Оливки Losada Гордаль
150 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Шинку і ковбасу нарізати тонкою соломкою. Язик відварити в підсоленій воді до готовності. Остудити, після чого нарізати також тонкою соломкою.
02
Відварити моркву, остудити, очистити шкірочку, натерти на тертці. Сир також необхідно натерти.
03
Розрізати кожну оливку на чотири частини. Подрібнити часник.
04
Змішати всі інгредієнти в салатниці, додати кукурудзу, заправити майонезом, при необхідності посолити. Можна прикрасити салат зверху ягодами гранату і зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)