
Хек у золотистій скоринці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хек смажений
500 г
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
100 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
100 г
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Рибу миємо, очищаємо при необхідності від луски і нутрощів, вирізаємо всі плавники і нарізаємо невеликими шматочками.Посипаємо шматочки хека сіллю і чорним меленим перцем.
02
У невелику миску вбиваємо курячі яйця. Перемішуємо їх виделкою. Можна додати дрібку солі, якщо риба посолена недостатньо.
03
Шматочки хека занурюємо в яєчну суміш. Нам необхідно, щоб шматочки хека були повністю покриті яєчною сумішшю, тому добре їх занурюємо, кілька разів при цьому перевертаючи.
04
У тарілку насипаємо кукурудзяне борошно. Викладаємо в нього рибу в яйці. Обвалюємо шматочки риби в кукурудзяному борошні з усіх боків.
05
Відразу ж викладаємо підготовлену рибу на розпечену сковорідку з соняшниковою рафінованою олією.
06
Обсмажуємо шматочки хека на середньому вогні з усіх боків до золотистої скоринки.
07
Обсмажену рибу викладаємо на тарілку і подаємо до столу!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)