
Пельмені своїми руками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Борошно 7 1кг
500 г.
Вода негазована Аквуля 2л
350 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Фарш свинячий охолоджений
1 кг.
Цибуля
1 шт.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Лист лавровий
1 шт.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно просіяти муку. Потім викласти її гіркою та зробити заглиблення посередині. Вкинути в нього яйце, одну столову ложку води та посолити. Тісто добре вимісити, при цьому додавати трішки води. Накрити його вологим рушником та залишити на 30 хвилин.
02
В цей час готувати фарш. Для цього порізати дрібно цибулю. Змішати її з фаршем, звичайно ж, посолити та поперчити.
03
Тісто поділити на дві частини. Зробити з нього ковбаску та порізати її на шматочки. Розкачати качалкою кружечки та покласти на них по одній чайній ложці начинки. З'єднати краї. Взяти пельмень двома руками за краї і з'єднати їх так, щоб вийшло "вушко". Щільно притиснути пальцями, щоб кінці могли склеїтись. Так зліпити всі пельмені.
04
Закип'ятити води, вкинути туди сіль, перець, лавровий листок та пельмені. Варити протягом 5-7 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)