
Морквяний кисіль
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
1 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
35 г.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
20 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
35 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно промити та почистити моркву та натерти її на дрібній тертці. Взяти лимонний сік та розвести у ньому картопляний крохмаль. Воду (1 л.) налити у невелику касрюлю, в котрій буде варитися кисіль, поставити на вогонь, і як тільки вона закипить - покласти туди натерту моркву.
02
Проварити моркву, після закипання на повільному вогні під кришкою приблизно 5 хвилин. Далі процідити морквяний відвар через дрібне ситечко, морквяний жмих викинути, а до морквяного відвару додати цукор, довести до кипіння та тонким струменем влити лимонний сік з розведеним у ньому картопляним крохмалем, безперервно помішуючи при цьому морковний узвар.
03
Прогріти кисіль, постійно помішуючи, на повільному вогні близько хвилини, не доводячи до кипіння. Зняти каструлю з морвяним киселем з плити. Морквяний кисіль готовий. Подавати до столу в гарячому, теплому або охолодженому вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)