
Гужери
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
150 г.
Масло вершкове домашнє
110 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Сіль Єгипет
3 г.
Спеція Горіх мускатний мелений
5 г.
Сир Справжній сир Голландський 50%
100 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
60 г.
Часник Iberica зубчики 100г
4 шт.
Кріп 70г
15 г.
Етапи приготування
01
Спочтаку потрібно в кастрюлі з'єднати молоко, воду (100 мл.), сіль та нарізане шматочками вершкове масло. Довести до кипіння та дати маслу повністю розчинитися. Всипати одразу все борошно у тісто та розмішувати не знімаючи з плити до отримання гладенької консистенції.
02
Продовжувати мішати, поки тісто не почне відставати від дна та стінок кастрюлі. Дати тісту охолонути приблизно 1-2 хвилини. твердий сир натерти на тертці.
03
Перекласти тісто у миску та почати збивати міксером з насадкою для замісу тіста (можна просто лопаткою, але це забере більше часу). Додавати яйця по одному, кожного разу добре перемішуючи. Повинне вийти гладеньке однорідне тісто без грудочок. Добавити натертий сир та мелений мускатний горіх. Добре перемішати.
04
На деко, застелене пергаментом, за допомогою чайної ложки відсадити невеликі кульки, на відстані приблизно 3 см. одна від одної. Випікати в розігрітій до 200℃ духовці 20 хвилин. Приготувати соус. З'єднати оливкову олію, вичавлений через прес часник та дрібно порізану зелень. За допомогою пензлика змастити приготовані гужери соусом. Подавати на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)