
Круасани з шоколадом
За одною з версій прадавньої легенди про появу круасанів, вважається, що перша віденська кав’ярня, в котрій подавали ті самі круасани, була відкрита українським шляхтичем. З того самого часу ця смакота не втрачає актуальності в багатьох країнах. Готуються круасани досить просто, а оскільки листкове тісто ми можемо придбати в будь-якому супермаркеті, і нам не знадобиться вимішувати його вручну, то зовсім небагато часу піде на приготування нашої випічки. Поснідавши круасанами з шоколадом, ми гарантовано отримаємо необхідний заряд позитиву, адже це чудово, коли ранок починається з чогось смачненького, а значить – день гарантовано буде успішним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
2 шт.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
240 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Пудра цукрова Auchan 200г
50 г.
Етапи приготування
01
Взяти листкове тісто і як тільки воно розморозиться потрібно розгорнути листи і розкачати тісто в пласт у вигляді прямокутника.
02
Використовувати ніж для піци, ним розрізати тісто на трикутники. Біля основи покласти шоколадну крихту, потім загорнути круасани в трубочку. Зверху змастити збитим яйцем.
03
Духовку розігріти до 220°С. Випікати круасани 20 хвилин до золотистого кольору. Дати охолонути протягом 5 хвилин, потім посипати цукровою пудрою і подавати теплими.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)