
Паштет із копченим лососем і кропом
Паштет із копченим лососем і кропом - цікавий варіант рибного паштету. Для рибних паштетів можна використовувати варену, солону або копчену рибу. У запропонованому рецепті це копчений лосось. У традиційних рецептах рибного паштету пропонується подрібнити рибу до однорідної маси. Особливість цього рецепту в тому, що половину зазначеної в рецепті кількості копченого лосося потрібно подрібнити у блендері, змішавши з сиром маскарпоне і кропом, а другу половину додати в однорідну масу у вигляді маленьких шматочків. Паштет можна подавати як закуску, а можна намазувати на бутерброди або розкласти в кошички з листкового тіста. У будь-якому випадку паштет буде відмінною прикрасою святкового столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
230 г.
Кріп 70г
2 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Лосось Paralleles копчений в олії з кропом 120г
115 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У чашу блендера викласти сир маскарпоне. Подрібнити кріп, додати його в чашу блендера, влити також лимонний сік.
02
Нарізати дрібними шматочками лосось, половину додати в чашу блендера, подрібнити за допомогою блендера до однорідної маси.
03
Викласти рибну масу з чаші блендера в миску, додати другу половину нарізаного лосося, перемішати, додати сіль і перець за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)