
Домашній кетчуп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
160 г.
Помідори рожеві фасовка
2 кг.
Часник
2 зуб.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
150 мл.
Вода негазована Аквуля 2л
100 мл.
Перець Мрія чорний горошком 20г
5 г.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
5 г.
Гвоздика Auchan 10г
5 г.
Перець червоний
5 г.
Лист лавровий
5 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
15 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити від лушпиння цибулю і часник, дрібно нарізати. Помідори опустити на 10 секунд в окріп, після чого на 10 секунд під холодну воду і очистити від шкірки. Нарізати помідори кубиками.
02
У сотейник помістити цибулю, часник, помідори, налити трохи води і 50 мл. оцту та поставити на слабкий вогонь. Тушкувати 40 хвилин, час від часу помішуючи, поки овочі не стануть схожі на пюре. В іншій сотейник вилити решту оцту, додати чорний перець, гвоздику, чилі, лавровий лист і тушкувати на маленькому вогні 10 хвилин. Зняти з вогню і відкласти на певний час.
03
У блендері подрібнити помідорну масу, потім протерти масу через сито назад у сотейник. У ситі повинні залишитися зерна від помідор. Додати в сотейник оцет, цукор і поставити на слабкий вогонь. Помішувати і довести до кипіння. Готувати в такому стані до загустіння соусу.
04
Готову масу зняти з вогню і додати сіль. Добре перемішати і розлити у підготовлені стерильні банки або пляшки. Закрити банки з кетчупом кришками і зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)