
Тімбал з авокадо і тунця
Тімбал являє собою якусь подобу французького тартара: салат, всі інгредієнти якого викладаються шарами. Пропонований нами тімбал з авокадо і тунця – щось новеньке у Вашій домашній колекції рецептів. Такий салатик ніколи не набридне, адже його готують далеко не кожен день і не на кожен випадок. Вся справа в екзотичному плоді авокадо, хвойно-горіховий смак якого додає родзинку будь-якій страві. У нашому випадку авокадо збивається блендером в пюреобразну масу разом із соком лимона і часником, і викладається нижнім шаром. Салат виходить смачним, поживним і корисним. Оригінальне оформлення і ефектний вигляд робить цю чудову закуску головною прикрасою Вашого святкового столу.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Авокадо 500г
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
1 шт.
Салат Calvo з тунця 150г
150 г
Базилік у горщику
20 г
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл
Сіль Єгипет
за смаком
Лимон
20 г
Часник
10 г
Етапи приготування
01
Розрізати авокадо навпіл, видалити кісточку.
02
У блендері зробити із авокадо пюре, збризнути його лимонним соком і додати 1 чайну ложку оливкової олії, зубчик вичавленого часнику і сіль за смаком.
03
Біля основи помідора зробити надріз хрест-навхрест, опустити на 1-2 хвилини в окріп.
04
Охолодити, очисттти від шкірки і порізати кубиками, насіння і сік видалити.
05
На тарілку викламти шар авокадо, потім порізаний помідор, а зверху консервований тунець.
06
Прикрасити базиліком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)