
Тальятеле з беконом, салямі і помідорами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бекон охолоджений
100 г.
Колбаса Салямі екстра
150 г.
Цибуля
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
5 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю нарізати кубиками, помідори нарізати крупно.
02
Бекон і салямі нарізати. Обсмажити на сковороді, помішуючи, щоб не утворилася скоринка. Додати трохи олії, цибулю і на невеликому вогні готувати до золотистого кольору.
03
Помідори додати в сковороду до бекону і салямі, посолити, поперчити за смаком. Збільшити вогонь і готувати, помішуючи, 10 хвилин. Волога повинна майже повністю випаруватись.
04
Варити пасту у великій кількості води з додаванням солі. Воду повністю не виливати - нею можна розбавити соус.
05
Перекласти пасту з каструлі в сковороду, перемішати і прогріти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)