
Сендвіч "Капрезе"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
4 шт.
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
1 ст. л.
Сир Славія Моцарела 50%
240 г
Базилік у горщику
40 г
Багет французький 335г
1 шт.
Етапи приготування
01
Помідори розрізати навпіл, викласти на деко з пергаментним папером. Посипати давленим часником, сіллю, перцем і побризкати олією і оцтом.
02
Запікати помідори в духовці при 150 градусах протягом 50-60 хвилин.
03
Моцарелу нарізати скибочками.
04
Багет розрізати на 4 частини, а кожну з них - по довжині.
05
На 1 половинку багета полити трохи соусу з помідор, укласти листя базиліка, сир, помідори і накрити другою половинкою багета.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)