
Пана-кота з персиками
Ніжне, тане в роті, вишукане, спокусливе – всі ці характеристики в точності описують найсмачніші вершкові ласощі північно-італійської кухні пана-коту. Їх часто порівнюють з кремовим пудингом і молочним желе. Назва цього десерту з італійської дослівно трактується як «варений крем» або «варені вершки». Насправді ж, вершки не варять, а лише доводять до кипіння. Подають пана-коту з різними добавками: ягодами, шматочками фруктів, тертим шоколадом, карамеллю і солодкими соусами. Але для того, щоб насолодитися цим вишуканим десертом, не обов'язково їхати до Італії. Пропонуємо приготувати найніжнішу пана-коту з персиковим пюре у себе вдома. Пальчики оближеш.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Желатин Добрик 15г
10 г
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
4 ст. л.
Персик Мельник Сад Фермерський
4 шт.
М'ята 50г
10 г
Етапи приготування
01
Желатин замочити в невеликій кількості холодної води і залишити набухати.
02
Вершки налити в сотейник і поставити на вогонь, додати цукор, розмішати і зняти з вогню.
03
Додати желатин до вершків і ретельно розмішати.
04
Розлити вершкову суміш по формочках. Дати охолонути і прибрати в холодильник на 3-4 години.
05
Персики порізати на скибочки і обсмажити на сковороді протягом 5 хвилин, потім подрібнити блендером в пюре.
06
Перекласти пюре у формочки з вершковою сумішшю. Охолодити протягом двох годин. Прикрасити свіжою м'ятою і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)