
Салат зі спаржею з шинкою
Ситний і корисний дієтичний салат, який принесе вам суцільну користь і задоволення, особливо якщо ви заміните порцією салату вечерю. Вітаміни та мікроелементи в даному випадку вам подарує спаржа. Адже вона хороше джерело вітамінів В, А, С, Е, а також міді і фолієвої кислоти. І, звісно, однозначно плюсом є її низька калорійність. Що стосується приготування спаржі, то тут є невеликий секрет ... Спаржу необхідно класти в киплячу воду, але ніяк не в холодну і потім нагрівати. Кладучи її в окріп ви збережете яскравий насичений зелений колір. Тому в салаті спаржа буде виглядати привабливіше.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Спаржа зелена 250г
400 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
20 г.
Помідори рожеві фасовка
300 г.
Етапи приготування
01
Спаржу відварити в підсоленій воді. Шинку нарізати соломкою.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Гірчицю змішати з оливковою олією. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)