
Курка з солодким перцем та паприкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець Болгарський
4 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Цибуля червона
1 шт.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
500 мл.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
50 мл.
Паприка різана червона
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
У каструлі обсмажити на олії курячі стегенця, до золотистої скоринки. Готові стегенця витягнути з каструлі, перекласти на тарілку.
02
У цій же каструлі обсмажити подрібнену цибулю, до м'якого стану, після додати подрібнений соломкою перець, додати сіль і перець. Тушкувати, постійно помішуючи, протягом 3 хвилин, влити вино, тушкувати до повного випаровування вина.
03
Влити в каструлю бульйон, покласти паприку, курячі стегенця з тарілки, накрити каструлю кришкою, тушкувати протягом 25 хвилин.
04
Потім, бульйон злити в блендер, викласти в блендер також кілька шматочків перцю, влити вершки, подрібнити всі інгредієнти в блендері в соус.
05
Подавати курку з тушкованим перцем і соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)