
Макі-суші з тунцем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе тунця
200 г
Соус соєвий Chong 1л
150 мл
Норі Norris рол 3г
6 шт.
Імбир маринований
100 г
Васабі
20 г
Етапи приготування
01
Для початку приготуйте рис для суші. Зробити це можна, скориставшись цим рецептом http://novus.zakaz.ua/uk/recipes/cuisine/japanese/rice-sushi/
02
Наріжте тунець шматочками (приблизно 15 см в довжину і в розрізі 2х2 см), залийте рибу 20 мл соєвого соусу.
03
На лист норі викладіть рис товщиною 3-5 мм., Приблизно на 3/4 довжини листа, при цьому рис не потрібно сильно утрамбовувати.
04
Викладіть скибочки риби з одного кінця норі.
05
Відступіть 2 см з протилежного кінця і залиште «поле» непокритим, злегка змочіть його водою з рисовим оцтом.
06
Зверніть рол, надаючи йому круглу форму.
07
Розріжте рол на 6 шматочків (приблизно по 2 см).
08
Подавайте з васабі та маринованим імбиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)