
М'ясо запечене з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Балик свинячий М'ясо Буковини Марочний копчено-варений вищого сорту
600 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Часник Iberica зубчики 100г
2 шт.
Сир Гауда 48%
150 г.
Етапи приготування
01
Шматок м'яса промити в холодній воді, обсушити паперовими серветками, злегка посипати сіллю, перцем та натерти спеціями. Тонким ножем зробити неглибокі наколи по всьому шматку, всередину яких помістити тонко нарізані шматочки часнику.
02
Обгорнути м'ясо фольгою і запікати до готовності при 190°C°C приблизно 40 хвилин. Потім обережно розкрити фольгу і зробити приблизно 10 поперечних надрізів, не дорізаючи їх до кінця.
03
В кожен надріз вкласти по шматочку твердого сиру. Поставити м'ясо в духовку на кілька хвилин.
04
Як тільки твердий сир почне плавитися, а м'ясо підрум'яниться, дістати м'ясо. Підрізати шматочки до кінця і викласти разом із шматочками сиру, що розплавився. До м'яса можна подати свіжі овочі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)