
Креветки в томатному соусі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки очищені варено-морожені 31/50
450 г.
Бекон охолоджений
100 г.
Паприка різана червона
1 ст. л.
Орегано Auchan 20г
1 ст. л.
Чебрець Metro Chef подрібнений 60г
1 ст. л.
Цибуля
1 шт.
Часник
3 зубчики
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Крупа кукурудзяна
150 г.
Сіль Єгипет
1 щіпка
Спеція Перець чорний мелений
1 щіпка
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Викласти бекон, нарізаний невеликими шматочками на сковороду і смажити на середньому вогні до хрусткої скоринки. Відокремити сало.
02
Перемішати креветки з паприкою і сушеними травами, обсмажити з салом 2 хвилини.
03
Для соусу цибулю дрібно порізати, смажити 4 хвилини. Додати часник, смажити 30 секунд. Додати томатну пасту, нарізані помідори, тушкувати 1 хвилину, перемішати. Приправити сіллю і перцем, тушкувати пару хвилин.
04
Довести 3 склянки води до кипіння, додати крупу, зменшити вогонь. Коли суміш в каструльці стане кремовою, додати вершкове масло.
05
Викласти крупу, зверху креветки, залити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)