
Грецький рисовий салат
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рис довгозернистий
1 склянка
Бульйон курячий Food Studio 500мл
1,5 склянки
Кореневище цибулина жовтець червоний 5шт
1 шт.
Часник
2 зубчики
Шпинат пучок 100г
100 г
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
1 жменя
Петрушка 70г
2 гілочки
М'ята 50г
2 гілочки
Кріп 70г
1 пучок
Лимон
0,5 шт.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
4 ст.л.
Масло вершкове домашнє
1 ст.л.
Кориандр Auchan мелений 20г
1 ч.л.
Кумин (зіра) Pripravka 10г
1 ч.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Етапи приготування
01
Рис промити, залити холодною водою і залишити на 20 хвилин, потім відкинути на сито.
02
Цибулю тонко нарізати. Часник подрібнити. Петрушку, кріп і м'яту розібрати на гілочки і також подрібнити. Зіру перемолоти у кавничці. З лимона віджати 3 ст.л. соку.
03
Листя шпинату нарізати соломкою, маслини - тонкими кільцями.
04
У сотейнику розігріти вершкове масло, обсмажувати в ньому цибулю 3 хвилини. Додати туди ж часник, коріандр і зіру, продовжувати підсмажувати ще одну хвилину.
05
Ввести рис, кріп, посолити, поперчити, все пеермішати.
06
Влити бульйон, довести до кипіння.
07
Потім зменшити вогонь до мінімального і варити під кришкою 15 хвилин.
08
Зняти сотейник з вогню, додайте петрушку, м'яту, шпинат, маслини і 2 ст.л. лимонного соку.
09
В окремому посуді з'єднати йогурт з рештою лимонного соку, посолити і поперчити за смаком.
10
На сервірувальне блюдо викласти рис, полити отриманою заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)