
Томатний суп із креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля порей
1 шт.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Базилік у горщику
1 гілочка
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
1 л.
Макаронні вироби Тая Локшина яєчна 400г
150 г.
Петрушка 70г
1 гілочка
Помідори рожеві фасовка
600 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Креветки 90/120
200 г.
Часник
2 зубчика
Етапи приготування
01
У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі-порею до легкої прозорості.
02
До цибулі додати нарізані помідори.
03
У заправку для супу додати нарізаний дрібно часник і за 1 хвилину до готовності - трави. Тушкувати 5 хвилин.
04
Креветки відварити. Поставити на вогонь бульйон, додати локшину.
05
До локшини в бульйоні додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Покласти трохи зелені, солі і перцю. Варити 3 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)