
Бананова запіканка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гель Пес Патрон Стиглий Бананчик для купання дитячий 250мл
4 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
1 ст.
Кокосове молоко Suree 165мл
250 мл.
Олія Triuga Herbal Аюрведична чамелі і корінь імбиру 100мл
2 см.
Палички круп'яні Дитячі Смаколики яблуко-слива-ваніль 25г
1 шт.
Чай зелений Еdems зі шматочками цедри лайма та листям м'яти 100г
половина
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
2 ст. л.
Стружка кокосова
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Банани очистити, розрізати кожен уздовж і потім ще кожну половинку вздовж на 2 частини. Розігріти в сковороді олію і обсмажити банани з усіх боків по 2 хв.
02
Корінь імбиру очистити, дрібно нарізати. Паличку ванілі надрізати, прибрати насіння. Перемішати половину цукрової пудри з бананами, а решту - додати в кокосове молоко разом з ванільною паличкою та імбиром.
03
Поставити кокосове молоко на вогонь і нагрівати, поки цукрова пудра повністю не розчиниться. Додати цедру лайма, прогріти молоко ще 2 хв. і зняти з вогню.
04
Багет нарізати тонкими скибочками і рясно полити кокосовим молоком.
05
Розігріти духовку до 170°С. Змастити вершковим маслом форму. Викласти в неї шар бананів, зверху - шар хліба. Повторити шари до заповнення форми, останній шар повинен бути з хліба. Збризнути запіканку рештою вершкового масла і випікати 1 год.
06
Кокосову стружку обсмажити протягом 1-2 хв. на сухій сковорідці. Дати запіканці охолонути, перевернути на тарілку і зняти форму. Посипати запіканку кокосовою стружкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)