
Запіканка з сочевиці з помідорами і беконом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
400 г.
Морква
2 шт.
Сочевиця Metro Chef зелена 500г
800 г.
Селера стебло
4 черенка
Помідори черрі Polan мариновані 660г
10 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
1 шт.
Борошно 7 1кг
3 ст. л.
Бекон охолоджений
150 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Спершу підготувати цибулю і часник: цибулю обчистити і дрібно порізати, а часник очистити і роздавити в пресі.
02
Перейти до бекону. Його нарізати смужками і обсмажити на середньому вогні 5 хвилин, при цьому постійно помішувати. Всипати часник, цибулю і готувати ще 10 хвилин. Сюди ж додати борошно, перемішати і 2 хвилини смажити.
03
Моркву очистити, помити і нарізати тонкими скибочками. З черенками селери виконати те ж саме. Обсмажити овочі на маслиновій олії приблизно 10 хвилин. Перекласти в суміш з беконом.
04
У суміш бекону з овочами додати чечевицю і консервовані помідори. Посолити, поперчити, потім добре все перемішати в сковороді, і довести отриману суміш до кипіння.
05
Розігріти духовку до 180°C. Тим часом змастити олією форму для запікання, викласти в неї масу і готувати 15 хвилин.
06
Готову запіканку дістати з духовки. Зверху розподілити половинки помідорів черрі, занурити злегка в масу і поставити запікати на 20 хвилин. Можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)