
Куряче філе в соєвому соусі, в омлеті з рисом і спаржею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Імбир
1 ч. л.
Соус соєвий Chong 1л
6 ст. л.
Сіль Єгипет
1 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
3 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
6 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Спеція Перець чорний мелений
1 г.
Спаржа зелена 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Курку нарізати маленькими шматочками, скропити лимонним соком, залишити на 30 хвилин.
02
Розігріти сковороду, налити соєвий соус, довести соус до кипіння, після чого покласти на сковороду нарізану півкільцями цибулю, а також натерту моркву. Влити оливкову олію.
03
Готувати суміш на сковороді до м'якості овочів, після чого додати до них курку і натертий імбир. Тушкувати 10 хвилин, після, перевернути шматочки м'яса на іншу сторону.
04
Добре збити яйця, додати сіль, після, вилити в сковороду до курки. Накрити сковороду кришкою, тушкувати протягом 1-2 хвилин.
05
Відварити рис практично до готовності. Промити під холодною водою. Розігріти невелику каструлю, влити оливкову олію, висипати спаржу, обсмажувати 10 хвилин. Влити 100-150 мл. води. Висипати до спаржі напівготовий рис, варити до готовності. Додати сіль за смаком.
06
При подачі викласти рис на тарілку, зверху покласти курку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)