
Курячий рулет з начинкою з рису і нуту
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
2 шт.
Рис довгозернистий
200 г.
Нут
200 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Цукіні
2 шт.
Сир твердий Грана Падано 32%
60 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Нут і рис окремо відварити до готовності.
02
Помідори і цукіні нарізати невеликими кубиками.
03
На сковороді розігріти олію і протушкувати на ній нут, рис, помідори і цукіні.
04
Сир натерти на середній тертці
05
Куряче філе промити і відбити. За смаком посолити і поперчити, зверху викласти тертий сир, а слідом викласти начинку. Філе згорнути рулетом і закріпити кінці зубочистками.
06
На сковороді обсмажити рулети на оливковій олії до золотистої скоринки.
07
Якщо начинка залишилася, то її можна подавати разом з рулетом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)