
Кавові еклери
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
180 г.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
80 г.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
8 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
20 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
175 г.
Кава Чорна Карта Gold розчинна 500г
6 ст. л.
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
У невелику каструлю налити воду, додати маргарин і сіль, довести до кипіння і зняти каструлю з вогню.
02
У гарячу рідину засипати борошно і перемішати до однорідності. Знову поставити на вогонь і нагрівати, помішуючи, до тих пір, поки тісто не почне відходити від стінок каструлі і не утворить кулю. Дати тісту охолонути, додати по одному 5 яєць, ретельно перемішуючи.
03
Лист паперу для випічки змастити олією. На нього викласти тісто з допомогою ложечки.
04
Випікати 10-15 хвилин при температурі 220°C, а потім зменшити температуру до 200°C і залишити ще на 15 хвилин.
05
Вийняти еклери з духовки і дати охолонути.
06
З'єднати цукрову пудру, крохмаль, ванілін, решту яєць та молоко і збивати на паровій бані до тих пір, поки маса не загусне. У кінці збивання влити тоненькою цівкою каву. Після того, як маса загусне, зняти її з вогню і продовжувати збивати до повного охолодження.
07
Еклери розрізати і наповнити кавовим кремом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)