
Картопляні латкес з йогуртом і червоною ікрою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
700 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
4 ст. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Ікра червона Шаланда Кета солона
130 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
100 мл.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
150 мл.
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно нарізати. Яйця збити. Змішати в мисці борошно, збиті яйця і цибулю. Додати сюди ж цукор, розпушувач, посолити і поперчити. Ретельно перемішати.
02
Картоплю очистити, натерти на тертці, перекласти в друшляк і віджати зайву рідину.
03
Додати натерту картоплю в загальну масу, перемішати. Розігріти олію на сковороді, викладаючи по одній столовій ложці отриманого тіста на сковороду, обсмажити з обох боків до золотистого кольору.
04
Після, викласти готові латкес на паперовий рушник, висушити від зайвого жиру. Перекласти в теплу духовку.
05
При подачі на кожен корж викласти ложку йогурту, зверху покласти кілька ікринок. Подавати відразу ж.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)