
Гурійські пиріжки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
800 г.
Мацонi Гормолзавод №1 термостатний 3,2% 500г
500 мл.
Сир Сокіл Сулугуні палички 45%
500 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
12 шт.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
150 мл.
Сметана ХМЗ 20%
2 ст. л.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
по вкусу
Сіль Єгипет
по вкусу
Етапи приготування
01
Молоко злегка підігріти, додати дрібку цукру, дріжджі, 1 ст. л. соняшникової олії і 100 г. борошна. Перемішати і залишити на 1 годину.
02
Додати мацоні, решту борошна, 1 яйце. Замісити тісто.
03
Додати розтоплене вершкове масло і сіль. Добре замісити.
04
Сир натерти. 10 яєць зварити вкруту, розрізати уздовж навпіл.
05
Тісто розділити на 10 частин. Розкачати одну частину в тонкий млинець, покласти на середину 2 ст. л. сиру і 2 половинки яйця. Скатати млинець в рулет, кінці підвернути. Так само приготувати усі пиріжки.
06
Укласти пиріжки на змащене соняшниковою олією деко, змастити їх сумішшю жовтка і сметани і поставити в розігріту до 180°C духовку на 35 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)