
Голубці з осетрини
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Oселедець Добра Риба Делікатесний 500г
150 г.
Цибуля
1 шт.
Помідор
1 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
50 г.
Капуста білокачанна
1 шт. (качан)
Сметана ХМЗ 20%
50 г.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Очищену цибулю і гриби нарізати дрібними шматочками (кубиками). Помідор надрізати, обдати окропом (парою), очистити шкірку і насіння.
02
Суміш з грибів, помідорів і цибулі посолити, посипати перцем і помістити в посудину. Поставити на повільний вогонь і тушкувати 20 хвилин.
03
Капустяний лист обшпарити. Осетрину відбити (два шматочки по 7 мм). На капустяний лист покласти шматок осетрини, потім шар начинки, а зверху укласти ще один шматок риби. Загорнути голубець звичайним способом і обсмажити.
04
Рум'яні голубці залити сметаною. Посолити і тушкувати 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)