
Гніздечка з картоплі з грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
800 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
70 мл.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
50 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
100 г.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Петрушка 70г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю очистити, залити водою, при закипанні посолити і відварити до готовності. Воду злити і зробити пюре, додавши вершкове масло і гаряче молоко.
02
Дрібно нарізати цибулю і петрушку, гриби нарізати кубиками.
03
На соняшниковій олії обсмажити цибулю, додати гриби, посолити, поперчити і смажити 15-20 хвилин.
04
До грибів додати петрушку, перемішати, прибрати з вогню.
05
На застелений папером для випічки лист викласти за допомогою кулінарного шприца (або ложки) картопляне пюре у вигляді гніздечок.
06
У гніздечка додати грибну начинку і посипати сиром, натертим на дрібній тертці.
07
Запікати в духовці, розігрітій до 180°С, 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)