
Апельсинове желе з шоколадним мусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсини 1кг
3 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1,5 ст. л.
Желатин Добрик 15г
7 г.
Шоколад молочний Milka 90г
125 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Етапи приготування
01
Желатин замочити в чверті склянки холодної води на 20 хвилин.
02
З апельсинів вичавити сік (всього повинно вийти близько 150 мл.), влити його в каструльку, додати цукор і довести до кипіння (але не кип'ятити).
03
Набряклий желатин віджати і додати до соку, ретельно перемішати. Через 1 хвилину зняти з вогню.
04
Злегка охолодити суміш, потім розлити її в 6 високих склянок. Поставити для застигання в холодильник на 1 годину.
05
Шоколад поламати на дрібні шматочки і розтопити на водяній бані.
06
Потім остудити його, але не сильно, щоб він не затвердів.
07
Вершки збити в пишну піну.
08
Третину збитих вершків додати до шоколаду і акуратно перемішати знизу вгору, щоб суміш залишалася пишною. Таким же чином ввести вершки, що залишилися.
09
Получившийся шоколадный мусс разложите по стаканчикам с апельсиновым желе. Снова уберите десерт в холодильник на 3-4 часа.
10
Безпосередньо перед подачею дати десерту постояти при кімнатній температурі 10-15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)