
Листкові мішечки з цукровою пудрою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
670 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
2 ч. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
70 г.
Сметана ХМЗ 20%
50 мл.
Цедра лимону Kotanyi 14г
0,5 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
300 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати борошно, сіль і розпушувач. Окремо збити міксером цукор з вершковим маслом, додати в суміш сметану, цедру і яйця. Зменшити швидкість міксера, при цьому поступово додавати борошно. Замісити тісто. Скачати в довгу ковбаску.
02
Розрізати ковбаску з тіста на кілька частин, присипати борошном. Скласти три шматочки один на інший, розкачати качалкою, скласти отриманий млинець навпіл, знову розкачати, повторити процедуру зі скручуванням і розкочуванням ще 8 разів. Наприкінці розкачати тісто дуже тонким шаром. Розрізати на частини прямокутної форми. У кожного шматочка звернути кути до центру так, щоб вийшов мішечок.
03
Розігріти сковороду, налити рослинну олію товстим шаром, розжарити до 190ºС. Обсмажити кілька порцій мішечків протягом 1 хвилини, перевертаючи, кожен раз викладаючи їх зі сковороди на паперовий рушник, а після на тарілку. Наприкінці присипати остиглі мішечки з тіста цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)