
Лимонний тарт
Ви досі вважаєте, що тарт і торт – назви однієї і тієї ж випічки? А ось і ні. Тарт, на відміну від тортика, являє собою різновид класичного відкритого пирога з особливого пісочного тіста (без використання солі і цукру) родом із Франції. Його особливість в тому, що повітряну ніжну начинку викладають на тонкий шар тіста і не накривають зверху другим. Завдяки цьому тарт має оригінальне виконання, адже легкий вершковий крем і шматочки стиглих фруктів знаходяться на виду. Пропонований рецепт лимонного тарта – яскравий тому приклад. Свіжий цитрусовий смак і повітряний лимонний крем на хрусткому пісочному тісті – все, що можна тільки побажати. Переконайтеся в цьому самі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
250 г.
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
500 г.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
500 мл.
Молоко згущене варене
380 г.
Лимон
50 г.
Етапи приготування
01
Подрібнити в блендері печиво, додати розм'якшене масло і ще раз подрібнити. Вершки збити міксером в стійку піну, додати згущене молоко, сік половини лимона і ще раз збити.
02
У форму «утрамбувати» тісто з печива. Духовку розігріти до 180°C. Вилити на корж начинку і поставити в духовку. Випікати близько 10 хвилин. Потім дістати пиріг і залишити мінімум на 3 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)