
Фрикадельки по-італійськи
Соковиті фрикадельки по-італійськи – відмінний варіант сімейного обіду або вечері. Страва гармонійно поєднується абсолютно з будь-яким гарніром: будь то традиційна паста або відварна картопля. Класичний рецепт італійських фрикадельок включає пікантний сир пармезан і середземноморську пряність орегано, яка ідеально підкреслює смак яловичого фаршу. Сформуйте мокрими руками невеликі кульки діаметром три-п'ять сантиметрів (розміром з волоський горіх). Поки запікаються фрикадельки, окремо можете приготувати томатний соус з базиліком, кінзою, петрушкою і полити їм приготовані м'ясні кульки. Дуже смачно, спробуйте.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш яловичий
750 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
150 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Сухарі панірувальні
100 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Приправа Часник гранульований
2 ст. л.
Орегано Auchan 20г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
1 ч. л.
Часник та петрушка Badia 141,7г
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Сир натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти в одній великій мисці.
02
Зліпити з отриманої суміші невеликі фрикадельки.
03
Розігріти духовку до 180°С і розкласти фрикадельки на деко.
04
Поставити деко в духовку і запікати 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)