
Печінковий паштет з вершками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
500 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 г.
Цибуля
150 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
за смаком
Етапи приготування
01
Печінку порізати на середні шматочки.
02
Цибулю дрібно нарізати.
03
На сковороді розігріти соняшникову олію, викласти печінку і обсмажити на сильному вогні з двох сторін по 2-3 хвилини.
04
Додати цибулю і смажити все разом протягом 5 хвилин, далі вогонь зменшити і смажити масу протягом 10 хвилин на слабкому вогні.
05
Посолити, поперчити. Влити вершки.
06
Тушкувати 3-4 хвилини до загустіння вершків.
07
Перекласти печінку у відповідну ємність, додати 50 г. вершкового масла. Подрібнити в блендері.
08
Викласти паштет у кілька формочок або в одну велику ємність, добре розрівняти верх.
09
Розтопити 50 г. вершкового масла, налити у форми поверх паштету. Поставити в холодильник на 30-40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)