
Полуничний тірамісу з кавовими бісквітами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
340 г.
Цукрова пудра Aro 250г
150 г.
Вино червоне Натхнення кагор десертне 16% 1л
7 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Полуниця
100 г.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Кава розчинна Кава зі Львова Еспрессо 100г
2,5 ч. л.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
30 г.
Печиво Auchan Мадлен бісквітне
100 г.
Етапи приготування
01
У комбайні змішати сир маскарпоне, цукрову пудру, влити 5 ст. л. вина, перемішати все до однорідної маси. Додати сметану, перемішати. Половину полуниці нарізати навпіл, другу часточками.
02
Воду довести до кипіння, змішати з цукром і кавою, перемішати, додати залишки вина.
03
Занурити по одному печиву в кавову суміш, викласти у форму. Зверху на бісквіти викласти трохи більше половини сирного крему, рівномірно при цьому розрівнявши його по всій поверхні. На крем викласти нарізану шматочками полуницю, зверху ще один шар бісквітів, і на самий верх залишки крему.
04
Присипати зверху тертим шоколадом, прикрасити половинками полуниці. Накрити зверху форму харчовою плівкою, поставити торт в холодильник на 4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)