
Часник в олії з травами
Все геніальне – просто. Прочитавши цей дохідливий рецепт, Ви в цьому переконаєтеся. Пряний часник в олії з чебрецем, шавлією і м'ятою – готується просто, з'їдається швидко, тому що дуже смачно, ароматно і корисно. Витративши мінімум зусиль і часу, Ви отримаєте прекрасне доповнення практично до будь-якої страви або чудову самостійну закуску. Часничок прям з олією можна додавати в овочеві салатики в якості пікантної заправки, можна поливати їм м'ясні стейки, рибу або вмочати скибочки свіжого хліба. А найголовніше: часник в олії з травами із великим успіхом замінить свіжий часник і будь-які спеції, а сама страва вийде в рази ароматніше і духмяніше. Спробуйте і не пошкодуєте.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
1 кг.
Сіль Єгипет
1 ст. л.
М'ята 50г
1 ст. л.
Чебрець (тим'ян), шт
1 ч. л.
Шавлія в горщику
1 ч. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
200 мл.
Етапи приготування
01
Очистити часникові зубчики, помити і покласти їх в одну велику банку разом з сіллю, рубаною м'ятою, листочками чебреця і шавлією. Добре струсити банку, щоб трави і часник перемішалися.
02
Закрити банку поліетиленовою кришкою і поставити на 3 дні в темне місце.
03
Через три дні перекласти часник в невеликі 100-200 мл. баночки з гвинтовими кришками і залити олією. Зберігати в холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)