
Тістечка "Вупі"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
50 г.
Сода харчова 500г
5 г.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
5 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
125 мл.
Зефір Подарунковий
100 г.
Етапи приготування
01
Просіяти борошно, какао, розпушувач і соду. Змішати розм'якшене вершкове масло, яйця, ваніль і молоко. Поєднати дві суміші і збити міксером. Духовку розігріти до 180°C.
02
Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто ложкою. Випікати печиво близько 7-8 хвилин. Зефір з невеликою кількістю води розтопити на водяній бані. На кожну половинку нанести зефір і накрити другою половинкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)