
Торт шоколадний
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Масло вершкове домашнє
225 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
200 мл.
Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г
400 г.
Етапи приготування
01
Просіяти борошно з розпушувачем. Яйця збити з цукром в пишну масу і додати борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Розтопити шоколад (250 грам), розламаний на шматочки, на водяній бані разом з вершками. Масло розтопити окремо. Розігріти духовку до 180°C.
03
Форму змастити вершковим маслом. Вилити тісто і поставити в духовку на 30 хвилин. Потім дістати і розрізати на два однакових коржі.
04
150 грам шоколаду розтопити на водяній бані. Збити вершки в пишну масу. Змішати шоколад і вершки і трохи збити. Намазати кремом один корж, зверху покласти другий, а потім обмастити весь торт кремом. Поставити торт мінімум на 20 хвилин у холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1).png)



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)