
Курячі роли, фаршировані броколі та сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряча грудка домашня
900 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Паприка мелена
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
35 мл.
Перець Мрія чорний горошком 20г
4 шт.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
125 мл.
Броколі
325 г.
Перець Aro червоний мелений чилі 250г
за смаком
Сир плавлений Старокозачий Сир Плюс ковбасний копчений 50%
50 г.
Молоко 2,5% 900г
125 мл.
Часник
2 зубчика
Етапи приготування
01
Відбити курячі грудки. Посолити, додати всі види перцю.
02
Відварити броколі в підсоленій воді протягом 5 хвилин. Потім процідити і промити холодною водою.
03
Сир порізати на дрібні шматочки.
04
Помістити сир на один край шматочка курки.
05
Потім додати близько 3-4 столових ложок броколі поверх сиру.
06
Згорнути курячі грудки в рол за допомогою зубочисток. На сковороду налити 2 ст. л. соняшникової олії і обсмажити м'ясо з двох сторін по одній хвилині.
07
Змастити лист для випічки соняшниковою олією, яка залишилась, і помістити всередину роли бічним швом вниз. Випікати при температурі 200°C протягом 30 хвилин.
08
Під час запікання приготувати легкий соус. Додати молоко, бульйон, перець чилі мелений, часник в сковорідку, де обсмажувалася курка. Варити, помішуючи, протягом близько 5 хвилин.
09
Вийняти м'ясо з духовки, полити соусом і подавати на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)