
Тартіфлет
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Цибуля
1 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
200 г.
Бекон охолоджений
250 г.
Вино L`Odalet Chardonnay біле сухе 0,75л
100 мл.
Сметана ХМЗ 20%
4 ст. л.
Масло вершкове домашнє
за смаком
Чебрець (тим'ян), шт
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю очистити і відварити в підсоленій воді 15 хвилин.
02
Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Бекон нарізати кубиками, викласти на розігріту сковороду. Додати цибулю, підсмажити, поперчити. Додати сухе вино, тушкувати 5 хвилин.
03
Форму змастити вершковим маслом. Варену картоплю нарізати кружечками.
04
Половину картоплі викласти у форму, посолити. Зверху викласти цибулю з беконом. Потім знову картоплю.
05
Змастити шар сметаною і викласти порізаний сир.
06
Запікати в розігрітій до 180°C духовці протягом 20 хвилин. Готову страву прикрасити гілочками чебрецю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)














 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)