
Салат з картоплі з блакитним сиром, беконом і зеленою цибулею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
700 г.
Сир Lazur Блакитний з цвіллю 50%
50 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
20 мл.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
10 мл.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
10 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
20 г.
Бекон охолоджений
120 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Бекон нарізати скибочками і обсмажити на розігрітій сковороді без масла до золотистого кольору. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками.
02
Зелену цибулю помити, просушити і подрібнити. Сир розкришити або нарізати кубиками. У мисці змішати сир, молоко, оцет, гірчицю і дуже добре перемішати. Додати заправку і бекон до картоплі, посипати зеленою цибулею і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)