
Роли з оселедцем під шубою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
300 г.
Буряк
150 г.
Морква
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
30 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2 шт.
Каперси Iberica 250г
2 шт.
Оселедець слабосолоний
100 г.
Етапи приготування
01
Овочі відварити, після остудити, натерти на тертці в окремі миски. Яйця також зварити, відокремити жовтки від білків, натерти.
02
Половину оселедця нарізати дрібними шматочками, другу половину нарізати пластинами.
03
Цибулю нарізати дрібними кубиками, обдати окропом.
04
Змішати в мисці моркву, буряк, половину дрібно нарізаного оселедця, половину жовтка і білка, цибулю. Заправити суміш майонезом, перемішати.
05
Картоплю викласти на килимок для ролів, зверху начинку із майонезом, згорнути, сформувати роли, нарізати на 6 частин, викласти на тарілку, оформити роли зверху нарізаною пластинками рибою, тертими яйцями, пір'ям цибулі і каперсами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)