
Рибай-стейк на грилі з перцевим соусом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стейк яловичий охолоджений
300 г.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Розмарин 50г
2 г.
Цибуля ріпчаста молода
20 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 г.
Часник
5 г.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
2 г.
Сіль Єгипет
2 г.
Петрушка 70г
3 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Етапи приготування
01
Стейк заправить сіллю і перцем. Змішати рослинну олію з часником подрібненим і розмарином.
02
Змастити стейк з двох сторін отриманою заправкою. Обсмажити на сковороді-гриль.
03
Для приготування перцевого соусу обсмажити в рослинній олії ріпчасту цибулю, додати до цибулі чорний перець, вершки, сіль, червоний перець. Перекласти соус в блендер, подрібнити до однорідної маси.
04
Подавати стейк із соусом, прикрасити петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)