
Мариновані печериці
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Очищувач Astonish Білий оцет Соковитий лимон універсальний 750мл
1 л.
Вино Натхнення Шардоне сухе біле 0,75л
250 мл.
Сіль Єгипет
1 ст. л.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
1 кг.
Часник
2 зубчика
Зелень кропу сушена Pripravka 10г
1 ст. л.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
3 широких смужки
Лист лавровий
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
500 мл.
Етапи приготування
01
Печериці почистити, порізати навпіл. Часник тонко порізати.
02
Подрібнити зелень, зняти цедру з лимона. Змішати оцет, вино, цедру лимона і половину кількості солі в каструлі. Нагріти, але не дати закипіти. Додати печериці, дати закипіти на повільному вогні і при слабкому кипінні готувати хвилин 5 або поки не стануть м'якими.
03
Відкинути на друшляк. Поки киплять печериці у великій ємності змішати часник, зелень, лавровий лист і сіль, що залишилася.
04
У ємність з пряною сумішшю додати ще гарячі печериці. Добре перемішати. Відправити гриби в суміш у гарячу стерилізовану банку. Нагріти олію, гарячою олією дуже акуратно залити гриби.
05
Має вистачити, щоб повністю покрити печериці (але повинно залишитися приблизно 1 см. до кришки). Відразу ж закрити кришкою. Перевернути. Дати охолонути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)